Meer resultaten voor tuin ontwerpen

 
tuin ontwerpen
tuinontwerpen stadstuin Amsterdam Tuinontwerp of tuinarchitect? Wij ontwerpen tuinen om in te leven. De Peppels tuinontwerper, stadstuin, stadstuinen, stadstuin ontwerpen, stadstuin ontwerp.
We zijn dol op het ontwerpen van kleine stadstuinen. Als tuinontwerper van deze stadstuinen in Amsterdam maakten we op een oppervlakte van vaak niet meer dan 60 vierkante meter een heel universum. Het zijn sterke, stoere tuinontwerpen, maar met veel oog voor details en verhoudingen. Ondanks de kleine oppervlakte van deze tuinen in en om Amsterdam hebben we toch steeds een ruimtelijk resultaat weten te bereiken. Met name doordat we het aantal verschillende materialen in de tuinontwerpen beperkt hebben gehouden, zoals beton voor het terras, en fijnbezaagd Douglas of eiken hout voor de schuttingen en de comfortabele loungebanken. Neem als voorbeeld ons tuinontwerp in Amsterdam van een achtertuin van maar 30m2, waarmee we als tuinontwerper in Home Garden stonden in 2014. Dit tuinontwerp wordt gedomineerd door twee elementen. In de eerste plaats door de houten tuinschutting in twee hoogtes met daarin geïntegreerd een XL loungebank. Even robuust en beeldbepalend in dit stadstuin ontwerp is het ruime betonnen terras dat bereikt kan worden via vijf eveneens betonnen stapstenen. Zowel het terras als de stapstenen zijn ter plekke gestort. De combinatie van het wat ruwe, warme hout en het koele, strakke beton geeft deze tuin haar karakter.
Tuin ontwerpen.
Een tuinontwerp is een beetje zoals het ontwerpen van een woning, eerst goednadenken, bepaalde keuzes maken, de structuurelementen bepalen en dan de inrichting. Een tuin is immers niet enkel om naar te kijken, hij is meestal ook functioneel. Moet er ruimte zijn om te voetballen met de kinderen, een genietershoekje voor de warme zomeravonden of ruimte voor een ecologische nutstuin?
3D tuinontwerp Teken uw tuin 3D met software voor hoveniers.
Onvolkomenheden in die voorbereiding kosten tijd, en tijd is nu eenmaal geld. Door alle factoren te overzien en door te berekenen, voorkom je de door de opdrachtgever verafschuwde kosten voor meerwerk en eventuele geschillen die daaruit ontstaan. Is een 3D tuin ontwerpen moeilijk?
Gratis tuinontwerp software, lastig te vinden. Tuin en Balkon.
Hier is nog wel de gratis Windows versie van Virtual Garden te downloaden. We kwamen onlangs nog twee programmas tegen waar je ook wel een aardige tuin mee kunt ontwerpen, al zijn ze eigenlijk meer geschikt voor het snel opzetten van een plattegrond voor je gehele woning, inclusief tuin.
Tuincreator Marlux.
3D tuinontwerp Teken uw tuin 3D met software voor hoveniers.
Onvolkomenheden in die voorbereiding kosten tijd, en tijd is nu eenmaal geld. Door alle factoren te overzien en door te berekenen, voorkom je de door de opdrachtgever verafschuwde kosten voor meerwerk en eventuele geschillen die daaruit ontstaan. Is een 3D tuin ontwerpen moeilijk?
Vectorworks Vectorworks Tuin Landschap.
Vectorworks Tuin Landschap is de perfecte oplossing om tuinen en landschappen te ontwerpen, documenteren en presenteren op de manier die jij wilt. Al meer dan 20 jaar worden voor Tuin Landschap professionele en effici├źnte branchegereedschappen voor ontwerp, technische uitwerking, presentatie, en 3D-visualisatie ontwikkeld.
Tuinontwerpen op maat Patrick Tuinen Relegem.
Samen staan we in voor het ontwerp van uw tuin. Door onze jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar ingespeeld en verloopt de samenwerking uiterst vlot. Onze werkwijze is als volgt.: U wilt uw tuin aanleggen? Neem contact op met Patrick Tuinen!
Tuinontwerp Tuincentrum De Molen.
Daarom is het steeds aan te raden om minimum een 6-tal maanden in een nieuwe woning te wonen, alvorens de tuin te laten ontwerpen. Na voldoende info te hebben verzameld gaan we over tot het daadwerkelijk ontwerpen van de tuin.

Contacteer ons