Meer resultaten voor strakke tuin

 
strakke tuin
Moderne strakke tuin te Tessenderlo Tuinen-hendrix.be.
VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN. Tuinarchitectuur Tuin ontwerpen. Moderne strakke tuin te Tessenderlo. U bent hier: Home Kleine tuinen Moderne strakke tuin te Tessenderlo. 01 aug 2015. POSTED IN Kleine tuinen, Moderne tuinen. WITH 0 COMMENTS. GALLERY POST TYPE.
bol.com Hammar strakke tuin met grote staptegels en verhoogde borders Prijs per m2.
Hammar strakke tuin met grote staptegels en verhoogde borders. Het ontwerp is op basis van een tuin van 54m2, en de weergegeven prijs is de prijs per m2. Dit product is ook beschikbaar voor tuinen met een ander formaat bij een tuin van bijvoorbeeld 65m2, bestel je het product 65 keer.
Aangelegde tuinen door tuinonderneming Monbaliu.
LANDELIJKE KLASSIEKE TUINEN. STRAKKE HEDENDAAGSE TUINEN. TUINEN MINDER DAN 800 M. Hedendaagse tuin met biopool zwembad is opgebouwd met speelse lijnen en open ruimtes. Strakke tuin in bosrijk gebied, met ruime oprit, parking en een lange zwemvijver die dwars door het gras.
Strakke tuin GroenT.A.C. Bvba.
Uw buitenbelevenis, morgen en vandaag. voortuin met taxus. voortuin met taxus. Smalle stadstuin met veel houten afwerking. U bent hier Home / Strakke tuin. Koning Albertlaan 26b, 9990 Maldegem / info@groentac.be / TEL 050 71 15 15 / FAX 050 71 73 52.
Strakke tuin aanleggen minimalistisch vtwonen.
Om de tuin af te maken kun je gebruik maken van industriële materialen, een groot terras, een verhoogde vijver en schanskorven. Combineer in een strakke tuin bakstenen op waalformaat zoals Excluton straatbaksteen Oud Amsterdam met grote tegels van één vierkante meter groot zoals de Xtra serie.
Onze realisaties in de kijker Jeroen Dewulf Tuinarchitectuur.
Ontwerpfase strakke tuin met zwembad te Sint-Niklaas. Deze prachtige villatuin bood ons heel wat ruimte om te experimenteren, rekening houdend met het bestaande zwembad. Startend uit de combinatie van duurzame materialen, eigentijdse tuinontwerpen en rustgevende beplantingen verkrijgen we een compositie die past in de leefomgeving van de bewoners.
Eenvoudig strakke tuin Groen atelier.
U bent hier: Home Blog Eenvoudig strakke tuin. Eenvoudig strakke tuin. Centraal in deze tuin ligt een strak betonnen terras. De tegels van 15, op 15, meter van de firma Eurodal vormen de perfecte buitenkamer van deze strakke moderne woning.
Planten voor moderne tuinen.
Ook een kleine tuin kan een strakke tuin zijn. Beperk je tot één plantenborder of geef je terras een strakke look met een leiboom en enkele moderne bloembakken. Deze bomen en heesters passen in een moderne tuin. Leibomen zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel.
Modern tuinieren in de strakke tuin moderne tuin ontwerp.
Strakke tuin of moderne tuin. Bekijk onze actieproducten van deze week! Groot aanbod zomerse bloembollen. Nieuw in ons assortiment. Ruim assortiment aluminium tuinkassen of serres! Strakke lijnen zijn kenmerkend voor de moderne tuin. Bij een hedendaagse woning past meestal een eerder strakke tuin.

Contacteer ons